Το Backroad Maps γιορτάζει τα 30 χρόνια υπαίθριας περιπέτειας!  ➤ Backroad Mapbooks

Το Backroad Maps γιορτάζει τα 30 χρόνια υπαίθριας περιπέτειας! ➤ Backroad Mapbooks

Februar 3, 2023 0 Von admin

Στην επιχείρηση από το 1993 και ιδρύθηκε από τους αδελφούς Russell και Wesley Mussio, η Backroad Mapbooks είναι ο αρχικός εκδότης χαρτών backcountry του Καναδά. Γνωστό σε εθνικό επίπεδο για τους χάρτες backcountry, τοπογραφικούς, ψαρέματος και GPS, το Backroad Mapbooks έχει εξελιχθεί με τα χρόνια για να προσφέρει έντυπα και ψηφιακά προϊόντα.

Για να γιορτάσουμε τα 30ου επέτειο των Backroad Mapbooks, αποφασίσαμε να ανανεώσουμε το λογότυπό μας και να ονομάσουμε το όνομά μας από „Backroad Mapbooks“ σε “Χάρτες παρασκηνίου”για να αντικατοπτρίζει τη συναρπαστική εξέλιξή μας από χάρτινα βιβλία χαρτών σε μια ολόκληρη επωνυμία lifestyle περιπέτειας σε εξωτερικούς χώρους με μια μεγάλη γκάμα βιβλίων έντυπων και ψηφιακών χαρτών, αδιάβροχους τοπογραφικούς χάρτες, χάρτες GPS, εφαρμογή για smartphone και Χάρτης Ιστού BRMB. Για να επαινέσουμε το rebranding μας, απλοποιήσαμε το λογότυπό μας για να συμπεριλάβουμε μια νέα καρφίτσα μαζί με το νέο όνομα των „Backroad Maps“. Αυτό το νέο λογότυπο βρίσκεται τόσο στον ιστότοπό μας όσο και σε όλα τα νέα μας προϊόντα και εμπορεύματα που προχωρούν.

Αυτό που δεν έχει αλλάξει είναι οι κορυφαίοι χαρτογραφικοί μας χάρτες και τα γεμάτα λεπτομέρειες σημεία περιπέτειας που διασφαλίζουν ότι οι πελάτες μας βρίσκουν το δρόμο τους προς και από την πίσω χώρα με ασφάλεια. Με μια επιχειρηματική φιλοσοφία που βασίζεται στη συνεχή βελτίωση, οι χάρτες μας ελέγχονται συχνά, διασφαλίζοντας ότι παρέχουμε τις πιο ενημερωμένες και ολοκληρωμένες πληροφορίες. Εξαιτίας αυτού, οι Χάρτες Backroad είναι εδώ και καιρό ο χάρτης επιλογής για τους οργανισμούς έρευνας και διάσωσης.

Εδώ στο Backroad Maps, είμαστε ενθουσιασμένοι που γιορτάζουμε τα 30 μαςου Επέτειος και νέο rebrand. Και ακόμη καλύτερα από το κέικ, οι νέες συναρπαστικές ενημερώσεις μας για το 2023 περιλαμβάνουν την έκδοση 2 της εφαρμογής BRMB Maps, η οποία θα διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο στυλ χάρτη και ενημερώσεις χαρτών σε ολόκληρο τον Καναδά, καθώς και εργαζόμαστε για την προσθήκη των επιλογών Apple Car Play και Navigation/Direction . Έχουμε επίσης μερικούς συναρπαστικούς νέους Χάρτες Αναψυχής που θα κυκλοφορήσουν το 2023, που καλύπτουν τις περιοχές Squamish, Chilliwack, Merritt και Haida Gwaii στη Βρετανική Κολομβία. Η ομάδα μας εργάζεται σκληρά για να ενημερώσει και να τελειοποιήσει τα Mapbook μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που λανσάρουμε ολοκαίνουργιες εκδόσεις 2023 των New Brunswick & PEI, Nova Scotia, Newfoundland and Labrador, Vancouver Island BC, Kootenay Rockies BC και Ontario Cottage Country Mapbook .

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον #1 οδηγό υπαίθριας αναψυχής του Καναδά που διατίθεται σε έντυπη ή ψηφιακή έκδοση, επισκεφτείτε www.backroadmapbooks.com.