Πώς να επισκεφτείτε τις γραφικές θερμές πηγές στην Ουάσιγκτον: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Πώς να επισκεφτείτε τις γραφικές θερμές πηγές στην Ουάσιγκτον: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Januar 25, 2023 0 Von admin

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος Amazon Associates, πράγμα που σημαίνει ότι μπορώ να κάνω μια μικρή προμήθεια χωρίς κόστος για εσάς.

Υπάρχουν μερικές ιαματικές πηγές στην Ουάσιγκτον, αλλά οι περισσότερες είναι μια πεζοπορία για να φτάσετε. Γι‘ αυτό η πεζοπορία στις γραφικές ιαματικές πηγές στα βουνά Cascade είναι ένας στόχος που έχουν πολλοί πεζοπόροι εδώ. Μπορείτε να κάνετε πεζοπορία όλο το χρόνο, αλλά θα θέλετε να προετοιμαστείτε για αυτό εκ των προτέρων.

Αυτές οι ιαματικές πηγές κοντά στο Leavenworth είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη για επίσκεψη στον Βορειοδυτικό Ειρηνικό. Ενώ μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά οποιαδήποτε στιγμή καθ‘ όλη τη διάρκεια του έτους, θα χρειαστείτε διαφορετικό εξοπλισμό εάν πηγαίνετε όταν στεγνώνει το καλοκαίρι σε σύγκριση με μια χιονισμένη χειμωνιάτικη μέρα.

Έκανα αυτήν την πεζοπορία πέρυσι και συνέταξα αυτόν τον οδηγό για να σας βοηθήσω να κατανοήσετε πώς να κάνετε κράτηση και να μάθετε πώς είναι η πεζοπορία για τις Scenic Hot Springs στην Ουάσιγκτον.

Πώς να κλείσετε μια θέση στο Scenic Hot Springs

Φωτογραφίες από γραφικές ιαματικές πηγές

Πολλοί άνθρωποι έχουν δει αυτές τις εκπληκτικές θερμές πηγές στο Instagram και θέλουν να μάθουν ακριβώς πώς να φτάσουν εκεί. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι αυτά ιδιωτικές ιαματικές πηγές. Αυτό σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να φτάσετε εδώ μόνο με κράτηση. Θα θελήσετε να το πάρετε, καθώς αυτή είναι μια από τις καλύτερες χειμερινές πεζοπορίες κοντά στο Σιάτλ.

Για να κάνετε κρατήσεις για το Scenic Hot Springs, θα το θελήσετε κράτηση εκ των προτέρων, καθώς μόνο δέκα άτομα επιτρέπονται την ημέρα στις ιαματικές πηγές. Αυτό είναι επίσης ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Σιάτλ το χειμώνα, ή μπορείτε να περιμένετε μέχρι να ζεσταθεί λίγο για μια διασκεδαστική ανοιξιάτικη πεζοπορία στο Σιάτλ ή μια βροχερή πεζοπορία.

Έκλεισα τη θέση μου το χειμώνα για αυτές τις ιαματικές πηγές Stevens Pass κατά τη διάρκεια της εβδομάδας περίπου τρεις μήνες νωρίτερα. Εάν θέλετε ένα μέρος για το Σαββατοκύριακο, θα χρειαστεί να κάνετε κράτηση ακόμη πιο έξω για αυτό το είδος της λίστας κουβάδων της πολιτείας της Ουάσιγκτον.

Για να κλείσετε τη θέση σας, μεταβείτε στο Ιστοσελίδα Scenic Hot Springs. Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα στο πλάι και να δείτε αν υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες θέσεις για την ημέρα που θέλετε.

Εάν υπάρχουν, θα δείτε μερικές παραγράφους που θα αντιγράψετε και θα επικολλήσετε στη διεύθυνση email που αναφέρεται. Αυτό δηλώνει ορισμένες βασικές πληροφορίες για εσάς και το κόμμα σας, καθώς και ότι συμφωνείτε με τους όρους. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να κατασκηνώσετε εδώ μια νύχτα και δεν μπορείτε να φέρετε κανένα κατοικίδιο.

Στη συνέχεια, θα κάνετε κλικ στο κουμπί „δωρεά“ στη σελίδα και θα στείλετε $10 για κάθε άτομο που βρίσκεται στην παρέα σας στη διεύθυνση PayPal που αναφέρεται. Αν θέλετε να κάνετε κράτηση για όλη την ημέρα, είναι $150 για αυτές τις ιαματικές πηγές κοντά στο πέρασμα Stevens.

Μετά από αυτό, στείλτε στον ιδιοκτήτη ένα email με τα στοιχεία που συμπληρώσατε και δηλώστε ότι πληρώσατε το τέλος δωρεάς. Εάν γίνετε αποδεκτοί, ο κάτοχος θα σας στείλει email για να επιβεβαιώσει την ημερομηνία σας. Θα στείλει επίσης μια πολύ λεπτομερή περιγραφή για το πώς θα φτάσετε εκεί.

Αν και μπορείτε εύκολα να κάνετε αυτή την πεζοπορία ως ημερήσια εκδρομή κοντά στο Σιάτλ, σε πολλούς ανθρώπους αρέσει να κάνουν ένα Σαββατοκύριακο από αυτό. Σας προτείνω να δείτε τη λίστα μου με τις καλύτερες καμπίνες Airbnb στην Ουάσιγκτον για να μείνετε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Σαββατοκύριακο σας!

Τι να συσκευάσετε για τη γραφική πεζοπορία στις θερμές πηγές

χιονοπέδιλα γραφικές θερμές πηγές

Πρόκειται για ένα πεζοπορία δύο μιλίων για να φτάσετε στην κορυφή, και θα κερδίσετε περίπου 1.100 πόδια σε υψόμετρο. Αν και αυτό είναι μέτριο σε σύγκριση με ορισμένες πεζοπορίες στο Σιάτλ, εξακολουθεί να είναι μια αρκετά απότομη πεζοπορία. Η πεζοπορία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες θα είναι ευκολότερη, αλλά θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι αν πάτε κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Θα θελήσετε να φέρετε τα εξής στην πεζοπορία σας:

 • Πετσέτα
 • Μαγιό
 • Παπούτσια ορειβασίας
 • χιονοπέδιλα (απαραίτητο το χειμώνα)
 • Αλλαγή ρούχων (για αφού πάτε στις ιαματικές πηγές)
 • Τσάντα γκαράζ (για να βάζετε βρεγμένα ρούχα και να προστατεύετε το σακίδιο σας εάν βρέχει ή χιονίζει)
 • Φιάλη νερού
 • Σνακ

Έχω επίσης μια πλήρη λίστα με εξοπλισμό για χειμερινή πεζοπορία για να ελέγξω αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε τα πάντα για αυτές τις ιαματικές πηγές κοντά στο Σιάτλ.

Φόρεσα το μαγιό μου κάτω από τα μακριά εσώρουχά μου κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας μου στις Scenic Hot Springs, ώστε να μην ανησυχώ για την αλλαγή στην κορυφή. Ωστόσο, εδώ επιτρέπεται το γυμνό, οπότε δεν χρειάζεται να φορέσετε τίποτα αν δεν το θέλετε.

Για να είμαι ειλικρινής, επιχείρησα αυτή την πεζοπορία δύο φορές επειδή απέτυχα την πρώτη φορά. Ο κύριος λόγος ήταν ότι είχε σημειωθεί μια τεράστια χιονοθύελλα το προηγούμενο βράδυ και το μονοπάτι ήταν καλυμμένο με φρέσκο ​​χιόνι. Δεν έφερα χιονοπέδιλα την πρώτη φορά και πέρασα 10 λεπτά μετά το τρύπημα στο ισχίο μου σε κάθε βήμα, οπότε έπρεπε να γυρίσω.

Επειδή είναι λίγο οδικώς στην περιοχή, το συνιστώ φέρνοντας χιονοπέδιλα κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Η πεζοπορία τη δεύτερη φορά ήταν πολύ πιο εύκολη, και αν δεν τα χρησιμοποιούσα, θα μπορούσα να τα είχα βάλει στο πλάι του σακιδίου μου. Πολλά απότομα μέρη μπορεί να είναι παγωμένα, επομένως τα χιονοπέδιλα είναι απαραίτητα.

Πού να μείνετε κοντά σε Scenic Hot Springs

Μπορείτε να το κάνετε εύκολα σε μια μέρα, αλλά γιατί να μην τις κάνετε διασκεδαστικές μίνι διακοπές και να περάσετε τη νύχτα κάπου κοντά; Μπορεί να είναι είτε μια ρομαντική απόδραση είτε διασκεδαστικές οικογενειακές διακοπές στην Ουάσιγκτον.

Ακολουθούν ορισμένα καταλύματα κοντά στην πεζοπορία Scenic Hot Springs:

 • Obertal Inn είναι ένα από τα αγαπημένα μου ξενοδοχεία για διαμονή στο Leavenworth, επειδή είναι κοντά στην κύρια περιοχή, είναι πολύ προσβάσιμο με τα πόδια, και έχετε τη δική σας θέση στάθμευσης (σπάνιο σε αυτήν την πόλη). (οι τιμές ξεκινούν από 135 $ ανά διανυκτέρευση)
 • Φαράγγι Timber Creekn είναι ένα από τα πιο κοντινά μέρη που μπορείτε να μείνετε κοντά στις πηγές στο Index και διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και κήπο και αίθριο για να απολαύσετε. (οι τιμές ξεκινούν από $190 ανά διανυκτέρευση)
 • Icicle Village Inn είναι ένα άλλο ξενοδοχείο Leavenworth στο οποίο μου άρεσε να μένω στο παρελθόν. Αν και είναι ίσως 10 λεπτά με τα πόδια από το κύριο μέρος της πόλης, είναι ωραίο όταν θέλετε να μείνετε κάπου μακριά από το θόρυβο της νυχτερινής ζωής. (οι τιμές ξεκινούν από $150 ανά διανυκτέρευση)

Πώς να φτάσετε στις γραφικές θερμές πηγές

γραφικοί καταρράκτες θερμών πηγών

Το Scenic Hot Springs βρίσκεται στην κεντρική περιοχή Cascades by the Steven Pass. Θα πάρετε το US 2 και θα περάσετε από την πόλη Skykomish, μετά από την οποία θα ξεκινήσετε να ψάχνετε για το μονοπάτι (ο ιδιοκτήτης θα σας στείλει email ακριβώς πού να παρκάρετε όταν λάβετε έγκριση).

Αν έρχεστε από το Σιάτλ και φτάσετε στο Stevens Pass, το έχετε παρακάνει, καθώς είναι λίγο πριν από αυτό. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, πιθανότατα θα χρειαστεί να παρκάρετε σε ένα κοντινό πάρκινγκ και να περπατήσετε 1/4 μίλι στον τοίχο χιονιού στην άκρη του δρόμου ή στον ίδιο τον δρόμο. Αυτό το κομμάτι με έκανε νευρικό, αλλά συνιστώ να είμαι προσεκτικός και να περπατάω γρήγορα.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, θα δείτε έναν δρόμο που οδηγεί στο μονοπάτι που μπορείτε να παρκάρετε στο πλάι. Ο, τι και αν κάνεις, μην παρκάρετε στον αυτοκινητόδρομο 2, ή το αυτοκίνητό σας θα ρυμουλκηθεί.

Τι να περιμένετε στην πεζοπορία στις γραφικές θερμές πηγές

καταρράκτες βουνά πεζοπορία

Το πρώτο μέρος της πεζοπορίας στις Scenic Hot Springs είναι αρκετά απλό και με αργή κλίση μέσα στο δάσος. Το μονοπάτι είναι εύκολο να ακολουθηθεί, ακόμη και το χειμώνα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως χαθείτε.

Στη συνέχεια, θα βγείτε σε ένα ανοιχτό πεδίο με καλώδια ισχύος και θα το ακολουθήσετε, υφαίνοντας από κάτω και στο πλάι τους. Αυτό είναι το μέρος όπου μπορούσα να δω ανθρώπους που προσπάθησαν να πάνε μόνο με τις μπότες πεζοπορίας τους, αλλά συνέχισαν να πέφτουν στο βαθύ χιόνι και να γυρίζουν. Και πάλι, συνιστώ ανεπιφύλακτα να φοράτε χιονοπέδιλα.

πεζοπόροι καταρράκτες

Μετά τα καλώδια ρεύματος, θα επιστρέψετε στο δάσος. Αυτό άρχισε να γίνεται απότομο, πράγμα που σήμαινε ότι ήταν ολισθηρό το χειμώνα, οπότε έπρεπε να πάω πιο αργά σε αυτό το μέρος. Ορισμένα μέρη μπορεί να είναι στεγνά, όπως στην παρακάτω εικόνα, επομένως πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν περπατάτε με τα χιονοπέδιλά σας.

δασικοί καταρράκτες

Θα αρχίσετε να βλέπετε πινακίδες για ιδιωτική ιδιοκτησία, πράγμα που σημαίνει ότι είστε στο σωστό δρόμο κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας σας στις Scenic Hot Springs. Θα υπάρχουν πολλά από αυτά τα σημάδια στην πορεία για να επιβεβαιώσετε ότι ακολουθείτε το σωστό δρόμο.

πινακίδα ιδιωτικής ιδιοκτησίας

Το μόνο μέρος που με μπέρδεψε ήταν το «βράχο δρομάκι». Το μονοπάτι θα οδηγήσει ευθεία σε ένα στενό μονοπάτι, το οποίο είναι συνήθως ο σωστός δρόμος.

Ωστόσο, αυτό θα αποκλειστεί μερικώς ή πλήρως με χιόνι κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Μπορείτε να κατευθυνθείτε προς τα δεξιά από αυτό και πιθανότατα να δείτε ίχνη σε μια εναλλακτική διαδρομή που έχουν ακολουθήσει άλλοι. Θα μείνετε σε αυτό για λίγο και στη συνέχεια θα στρίψετε αριστερά σε έναν λόφο για να επιστρέψετε στην τροχιά.

Επίσκεψη στις γραφικές θερμές πηγές

Όταν επιτέλους δείτε τις Scenic Hot Springs, θα ακολουθήσετε το μονοπάτι που πηγαίνει πίσω τους και πέφτει κάτω. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί κατεβαίνοντας όταν έχει χιόνι στο μονοπάτι. Ο λόφος ήταν πολύ ολισθηρός όταν κατέβαινα, οπότε βρήκα ότι ήταν πιο εύκολο να βγάλω τα χιονοπέδιλά μου και να γλιστρήσω προς τα κάτω.

Μόλις φτάσετε στις Θερμές Πηγές, μπορείτε να κρεμάσετε τα ρούχα σας σε σακούλες στους παρεχόμενους γάντζους. Υπάρχει ένα μικρή παράγκα για τουαλέτα εάν πρέπει να αλλάξετε ή να πάτε στην τουαλέτα.

Υπάρχουν τρεις διαφορετικές μπανιέρες, με την αριστερή να είναι η πιο δροσερή και η δεξιά η πιο ζεστή. Ήμουν έκπληκτος με το πόσο ζεστάθηκα και έπρεπε να αλλάξω από τη μεσαία πισίνα στην πιο δροσερή αρκετές φορές.

καταρράκτες θερμών πηγών

Απολαύστε το χρόνο σας εδώ και γνωρίστε τυχόν γείτονες που μπορεί να έχετε. Ήμασταν αρκετά τυχεροί να έχουμε το μέρος αποκλειστικά για εμάς. Ενώ δέκα άτομα είναι το μέγιστο που μπορούν να είναι εδώ τη φορά, θα έλεγα ότι περισσότερα από τρία άτομα ανά μπανιέρα θα το ωθούσαν τόσο μακριά, ώστε να έχουν αρκετό χώρο.

Μπορείτε να είστε εδώ όση ώρα θέλετε κατά τη διάρκεια της ημέρας, ώστε να έχετε πάντα ένα μεσημεριανό γεύμα για να φάτε μακριά από τις θερμές πηγές όταν θέλετε ένα διάλειμμα. Ενώ ο ιδιοκτήτης επιτρέπει το αλκοόλ με μέτρο, πρέπει να το αλλάξετε σε ένα δοχείο που δεν θα σπάσει.

Θα πρόσεχα επίσης να μην πιείτε περισσότερα από ένα ή δύο ποτά, καθώς το ζεστό νερό θα σας αφυδατώσει και θα έχετε ακόμα μια πεζοπορία δύο μιλίων πίσω.

πινακίδα τουαλέτας

προτείνω αλλάζοντας σε στεγνά ρούχα όταν τελειώσετε για να μην είστε βρεγμένοι στο δρόμο προς τα κάτω. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε τη μικρή τουαλέτα είτε να ζητήσετε από κάποιον να κρατήσει μια πετσέτα. Πετάξτε το μαγιό και την πετσέτα σας στη σακούλα σκουπιδιών και είστε έτοιμοι να επιστρέψετε.

Βρήκα ότι τα χιονοπέδιλα δεν ήταν απαραίτητα στο δρόμο προς τα κάτω, καθώς ήταν πολύ πιο εύκολο να πλοηγηθείς σε ορισμένα μέρη χωρίς αυτά. Επίσης, ήταν πιο εύκολο να κρατήσω τον εξοπλισμό μου και να γλιστρήσω προς τα κάτω σε συγκεκριμένα σημεία. Το μόνο μέρος στο οποίο μπορεί να θέλετε να τα επαναφέρετε είναι δίπλα στα καλώδια ισχύος, καθώς αυτό ήταν το βαθύτερο μέρος όταν πήγα.

Μου πήρε 1,5 ώρα για να σηκωθώ, συμπεριλαμβανομένης της στάσης πολλές φορές για να τραβήξω φωτογραφίες και για μικρά διαλείμματα. Το κατέβασμα χρειάστηκε μόνο 45 λεπτά και συνιστώ να πάτε νωρίς το πρωί για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να έχετε τη θέση για τον εαυτό σας.

Η επίσκεψη στις Scenic Hot Springs στην πολιτεία της Ουάσιγκτον είναι μια διασκεδαστική εμπειρία, οπότε ελπίζω αυτή η ανάρτηση να σας ενθαρρύνει να κλείσετε μια θέση εκεί!