Ο σύντροφός σας για τις υπαίθριες περιπέτειες

Ο σύντροφός σας για τις υπαίθριες περιπέτειες

Februar 16, 2023 0 Von admin

Είσαι άπληστος πεζοπόρος, ποδηλάτης, κωπηλάτης ή λάτρης της υπαίθρου; Τότε ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να έχετε έναν αξιόπιστο χάρτη που να αντέχει τα στοιχεία. Γι‘ αυτό, είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι ΟΛΟΙ οι χάρτες μας Backroad TOPO είναι πλέον αδιάβροχοι!

Οι δημοφιλείς μας χάρτες TOPO είναι εδώ και πολύ καιρό η πιο δημοφιλής πηγή για τους λάτρεις των εξωτερικών χώρων, παρέχοντας μια λεπτομερή εικόνα της υπαίθριας περιοχής αναψυχής σας με όλα τα κορυφαία τοπογραφικά ανάγλυφα, τη σκίαση, την κάλυψη δρόμων και μονοπατιών και τα POI περιπέτειας. Η σειρά TOPO Maps σάς επιτρέπει να επιλέξετε οποιονδήποτε χάρτη από τη σειρά Backroad Mapbooks μας ανατινάχθηκε σε μεγαλύτερη κλίμακα για μια ακόμη πιο καθαρή και λεπτομερή προβολή της υπαίθριας περιοχής αναψυχής σας. Προσφέρουμε επίσης χάρτες πάρκων και προορισμών για δημοφιλείς περιοχές σε όλο τον Καναδά.

Προμηθεύοντας έναν νέο προμηθευτή αδιάβροχου χάρτη, είμαστε πλέον σε θέση να παρέχουμε μια αδιάβροχη επιλογή χάρτη για κάτω από $20! Η μείωση της τιμής από 24,95 $ σε 19,95 $ ήταν καθοριστική για να καταργήσουμε την επιλογή κανονικού χαρτιού για να απλοποιήσουμε τη διαδικασία παραγγελίας και να μειώσουμε τη σύγχυση των πελατών. Με το πρόσθετο πλεονέκτημα της αδιαβροχοποίησης, οι χάρτες μας προσφέρουν τώρα ακόμη μεγαλύτερη αντοχή για όσους απολαμβάνουν να εξερευνούν την υπέροχη ύπαιθρο, είτε με τα πόδια, με ρόδες ή στο νερό.

Οι αδιάβροχοι χάρτες μας TOPO είναι το τέλειο εργαλείο για τις περιπέτειες κυνηγιού, κωπηλασίας, πεζοπορίας ή κατασκήνωσης. Μπορείτε να τα πάρετε μαζί σας οπουδήποτε, γνωρίζοντας ότι θα σταθούν στο ύψος των στοιχείων. Επιπλέον, δημιουργούν εξαιρετικά εργαλεία σχεδιασμού ταξιδιού, βοηθώντας σας να σχεδιάσετε την επόμενη περιπέτειά σας και να προετοιμαστείτε για τυχόν εμπόδια που μπορεί να συναντήσετε.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό – μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις προϊόντων το 2023. Όπως πάντα, δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλότερης ποιότητας και τις καλύτερες δυνατές εμπειρίες σε εξωτερικούς χώρους. Αναζητούμε συνεχώς τρόπους βελτίωσης των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, γι‘ αυτό έχετε το νου σας για ακόμη πιο συναρπαστικές αλλαγές στο εγγύς μέλλον.

Στο μεταξύ, φροντίστε να επισκεφτείτε το ξεχωριστό μας ιστολόγιο για την 30η επέτειο για να μάθετε περισσότερα για την ιστορία μας και την εξέλιξη της επωνυμίας μας. Καθώς γιορτάζουμε αυτό το ορόσημο, είμαστε ευγνώμονες στους πελάτες μας για τη συνεχή υποστήριξη και αφοσίωσή τους. Είμαστε περήφανοι που συμμετέχουμε στις υπαίθριες περιπέτειές σας και ανυπομονούμε για πολλά ακόμη χρόνια να σας παρέχουμε τους καλύτερους χάρτες και τους καλύτερους υπαίθριους πόρους της αγοράς.

Μην περιμένετε άλλο! Παραγγείλετε τον νέο σας αδιάβροχο χάρτη TOPO σήμερα και ξεκινήστε την εξερεύνηση με σιγουριά.