Οι άγριες γαλοπούλες του νότιου Οντάριο ➤ Backroad Mapbooks

Οι άγριες γαλοπούλες του νότιου Οντάριο ➤ Backroad Mapbooks

Februar 4, 2023 0 Von admin

Η άγρια ​​γαλοπούλα εξαφανίστηκε από το νότιο Οντάριο το 1909, εξαφανίστηκε μετά από 60 χρόνια συγκεντρωμένου, ανεξέλεγκτου κυνηγιού και εκτοπίστηκε από τον βιότοπό της λόγω των αναδυόμενων αγροκτημάτων και υποδομών. Αλλά καθώς περνούσε ο καιρός και προχωρούσε η επιστήμη, η Eastern Wild Turkey επανεισάχθη στην περιοχή το 1984. Πριν από αυτό, υπήρξαν αρκετές ανεπιτυχείς προσπάθειες εισαγωγής άγριων γαλοπούλων που εκτρέφονταν σε αιχμαλωσία στην περιοχή, για να τις χάσουν τελικά από αρπακτικά όπως τα γεράκια. ρακούν και κογιότ.

Η επαρχία του Οντάριο ανατέθηκε να κάνει μια ακόμη προσπάθεια να επαναφέρει αυτά τα αγαπημένα της ημέρας των ευχαριστιών σε αυτήν την περιοχή. Σε συνεργασία με τις διάφορες αμερικανικές Πολιτείες, η επαρχία του Οντάριο αντάλλαξε μερικές άλκες, ενυδρίδες ποταμού και πέρδικες για παρόμοια προγράμματα επανεισαγωγής με αντάλλαγμα 200 άγριες γαλοπούλες που θα απελευθερωθούν στο Οντάριο. Μεταξύ 1984 και 1987 περίπου 4.400 γαλοπούλες απελευθερώθηκαν σε 275 τοποθεσίες σε όλη την επαρχία. Ο πληθυσμός της γαλοπούλας στο Οντάριο πιστεύεται τώρα ότι φτάνει τις 100.000 στην επαρχία, κάτι που είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό παρά το γεγονός ότι επανεισήχθη πριν από λιγότερο από 30 χρόνια.

Η πληθυσμιακή έκρηξη μπορεί να αποδοθεί στον αρσενικό γαλοπούλα και στους ερωτικούς του τρόπους. Στις αρχές της άνοιξης, οι αρσενικές γαλοπούλες φωνάζουν με κρότους, γουργουρητά, γουργουρητά και μια σειρά από άλλους διακριτούς ήχους για να προσελκύσουν έναν σύντροφο. Οι κότες φωνάζουν για να μάθουν τα αρσενικά τη θέση τους. Οι αρσενικές γαλοπούλες είναι πολυγαμικές, ζευγαρώνουν με όσες περισσότερες κότες μπορούν και αυτή η ερωτοτροπία ξεκινά κατά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο, όταν οι γαλοπούλες εξακολουθούν να συρρέουν μαζί στις χειμερινές περιοχές. Στην εποχή του ζευγαρώματος, οι κυνηγοί θα χρησιμοποιήσουν τις γαλοπούλες για να προσελκύσουν τα κυρίαρχα αρσενικά.

Οι κυρίαρχες αρσενικές γαλοπούλες είναι γνωστό ότι παίρνουν μαζί τους «φτερά» για να μαζέψουν τις κότες και συχνά μπορεί να τις δεις να φλερτάρουν σε ομάδες. Μελέτες έχουν δείξει ότι όταν κυριαρχούσαν αρσενικά γήπεδα με έναν λιγότερο κυρίαρχο φίλο, μαζί έκαναν περίπου 6 περισσότερα ωάρια από εκείνα που φλερτάρουν μόνοι τους, επιτρέποντας στον λιγότερο κυρίαρχο αρσενικό γαλοπούλα να μπορεί να μεταδώσει και τα γονίδιά του.

Οι γαλοπούλες είναι πολύ προσαρμόσιμα πουλιά και παρόλο που η διατήρηση του Οντάριο ανησυχούσε για την επιβίωσή τους σε σκληρές χειμερινές συνθήκες, έχουν αναφερθεί αναφορές ότι είδαν την άγρια ​​ανατολική γαλοπούλα μέχρι την Καναδική Ασπίδα. Σε αντίθεση με τα εγχώρια ξαδέρφια τους και παρά το βάρος τους, η Άγρια Ανατολική Τουρκία είναι ευκίνητα ιπτάμενα και πετούν κάτω από την κορυφή του θόλου για να βρουν κούρνιες στα δέντρα πάνω. Οι άγριες γαλοπούλες δεν είναι μαραθωνοδρόμοι και συνήθως πετούν κοντά στο έδαφος για όχι περισσότερο από 400 μέτρα (ένα ¼ μίλι).

Με την άνοιξη μπροστά μας, ξεκινά η σεζόν για το ανοιξιάτικο κυνήγι άγριας γαλοπούλας στο Οντάριο, με άδειες κυνηγιού διαθέσιμες την 1η Μαρτίου και τη σεζόν ανοιχτή από τις 25 Απριλίου έως τις 31 Μαΐου. Οι νέοι κανονισμοί ορίζουν ότι το κυνήγι της Τουρκίας στο Οντάριο θα ξεκινήσει στις 25 Απριλίου από το 2017 και μετά.

Όπως κάθε άλλο είδος ζώου, πρέπει να αποκτήσετε άδεια κυνηγιού πριν προγραμματίσετε την έξοδό σας. Στο Οντάριο αυτό είναι κυνήγι Κάρτα για εξωτερικούς χώρους και για να σακουλέψετε μια γαλοπούλα, θα χρειαστείτε επίσης ετικέτες για το είδος που θέλετε να κυνηγήσετε. Όταν σχεδιάζετε το ταξίδι σας, μας Το κυνήγι των χαρτών TOPO είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

Φροντίστε να ενημερωθείτε για τους κανονισμούς κυνηγιού, συμπεριλαμβανομένων αυτών ετήσιες ενημερώσεις στο κυνήγι γαλοπούλας στο Οντάριο και θυμηθείτε να αναφέρετε τη συγκομιδή της άγριας γαλοπούλας σας στην επαρχιακή κυβέρνηση. Για παράδειγμα, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον αριθμό των πουλιών που επιτρέπεται να αποκτήσετε νόμιμα και βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να αναγνωρίσετε ένα πλήρες αρσενικός καλοφαγάς, (ή Τομ)από έναν έφηβο αρσενικό γαλοπούλα, που αναφέρεται ως Jake, και μια θηλυκή γαλοπούλα, γνωστή ως κότα.

Κατά τη διάρκεια της Άνοιξης της Άγριας Γαλοπούλας, μόνο οι αρσενικές γαλοπούλες μπορούν να στοχοποιηθούν, ενώ το φθινόπωρο και τα δύο φύλα είναι δίκαια. Αυτό οφείλεται στην εποχή του ζευγαρώματος και επιτρέπει στις κότες να αναπαράγονται και να φροντίζουν τα μικρά τους για να εξασφαλίσουν ότι ο πληθυσμός της άγριας γαλοπούλας στο Οντάριο θα παραμείνει επιτυχημένος.

Η επιτυχία της επανεισαγωγής της άγριας ανατολικής γαλοπούλας στο Οντάριο είναι μια τεράστια νίκη στον Καναδά για τη διατήρηση της άγριας ζωής. Και ενώ είναι μέρος του Καναδικού Πολιτισμού να συνεχίσουμε το κυνήγι της Τουρκίας, είναι επίσης δουλειά μας να το κάνουμε με υπευθυνότητα και να συνεχίσουμε να ενθαρρύνουμε την Eastern Wild Turkey να ανθίσει στο Οντάριο.


Απολαύστε το φαγητό σας με τους χάρτες του Οντάριο και λεπτομερείς Κυνήγι χαρτών TOPO! Ελέγξτε τα τώρα!

Ποιες είναι οι συμβουλές σας για το κυνήγι της άγριας γαλοπούλας; Μοιραστείτε μερικές από τις κορυφαίες συμβουλές σας για το ανοιξιάτικο κυνήγι γαλοπούλας και δείξτε μας φωτογραφίες από το αγαπημένο σας κυνήγι ανεβάζοντάς τις στο Ίνσταγκραμ και χρησιμοποιώντας #brmblife.